Antena 3 Actualitate Eugen Teodorovici: Este prea mult, ca președinte, să îți jignești țara!

Eugen Teodorovici: Este prea mult, ca președinte, să îți jignești țara!

29 Apr 2020   •   20:29
Eugen Teodorovici: Este prea mult, ca președinte, să îți jignești țara!
Sursa foto: Facebook / Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici vine cu critici dure la adresa lui Klaus Iohannis. Fostul ministru al Finanțelor susține că este prea mult ca președinte să îți jignești țara!

”Este prea mult, ca președinte, să îți jignești țara!

Este mai mult decât ofensator la adresa poporului român ca tocmai azi, când sărbătorim Ziua veteranilor de război, în semn de recunoaștere a meritelor celor care au luptat pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României, să apară în spațiul public, chiar la cel mai înalt nivel al statului, un subiect atât de grav - AUTONOMIE TERITORIALĂ!

De la acțiunea premeditată a celor ce ne pătează istoria prin tentativa de furt, la absența unora care au girat voit sau nu această încercare de a legifera autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc, până la ieșirea incalificabilă a unui așa-zis președinte al tuturor românilor, s-a ajuns, din păcate, la întinarea memoriei neamului românesc.

Iohannis, deși încă președinte al României, s-a dezbrăcat complet de haina prezidențială în favoarea goliciunii mesajului electoral.

Înainte de a-i acuza pe toți pesediștii, îl întreb pe președinte: peneliștii din Parlament, alături de care spuneți că vă luptați cu mănuși și măști pentru viețile românilor, sprijinindu-vă, nu-i așa, prin S.R.L- uri obscure pentru achiziții în stare de urgență, unde au fost?

Subliniez, domnule Iohannis, că s-a ajuns în această situație ca urmare a iresponsabilității dovedite de către întreg spectrul politic parlamentar. Prin urmare, încercarea jalnică de a arunca noroiul politichiilor peneliste exclusiv în ograda adversarilor politici este din nou o dovadă a iresponsabilității, a lipsei de curaj și a ușurinței de a trăda interesele poporului român din cea mai înaltă funcție a statului, așa cum ați dovedit-o și în cazul sparanghelului german.

#insistpentruRomania
#insistpentruromani”, scrie Eugen Teodorovici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close