Antena 3 CNN Actualitate Eugen Teodorovici, prima reacție la implicarea sa în dosarul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun

Eugen Teodorovici, prima reacție la implicarea sa în dosarul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun

Eugen Teodorovici, prima reacție la implicarea sa în dosarul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun
Sursa foto: Foto captura Antena 3
11 Feb 2016   •   23:54

Fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Sinteza Zilei”, despre prezența numelui său în dosarul în care Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt urmăriți penal.

Eugen Teodorovici a declarat că, în timpul mandatelor sale, a vorbit cu zeci de parlamentari și primari din toate partidele politice însă, așa cum au venit la el în birou, tot așa au și plecat cu toții.

”Nu cred că cineva își poate închipui că eu în trei ani de mandat să fi făcut și altceva decât ce spune legea. (...) Nu am niciun fel de emoție, niciun fel de amestec”, a spus Eugen Teodorovici.

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a declarat joi că el nu ar fi comis faptele de care este acuzat de DNA şi este scos în faţă ''ca urs'', iar interceptările din dosarul său sunt banale, referindu-se inclusiv la un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici Sinteza Zilei
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close