Antena 3 CNN Actualitate Euro-bişniţă: Biletele pentru meciurile ?tricolorilor? se vând de 4 ori mai scump pe străzile Capitalei

Euro-bişniţă: Biletele pentru meciurile ?tricolorilor? se vând de 4 ori mai scump pe străzile Capitalei

Euro-bişniţă: Biletele pentru meciurile ?tricolorilor? se vând de 4 ori mai scump pe străzile Capitalei
04 Iun 2008   •   21:46

Campionatul European de Fotbal a ajuns campionatul bişniţei pe străzile Capitalei. Biletele pentru meciurile ?tricolorilor? se vând la colţ de stradă de patru ori mai scump decât preţul la care au fost emise de Federaţia de Fotbal. O simplă căutare pe Internet îţi arată cât de simplu este să cumperi şi mai ales să vinzi bilete la negru pentru europene. Anunţurile sunt peste tot. Contactaţi telefonic, bişniţarii nu se feresc să îşi dea toate amănuntele.

3.500 de euro pentru 12 zile la Turneul Final. Asta dacă vrem să avem şi cazarea asigurată. Iar dacă vrei să-ţi scurtezi şederea în ţara cantoanelor sau ai deja un loc de cazare, tichete la negru se găsesc. 800 de euro pentru un pachet în condiţiile în care Federaţia a vândut în luna mai bilete la un preţ de patru ori mai mic.

Regulamentul UEFA interzice însă clar înstrăinarea biletelor pentru EURO , fără ca identitatea noului posesor să fie introdusă în baza de date a organizatorilor.

Dacă vreţi să daţi bani buni din buzunar şi să vă bazaţi pe noroc, puteţi apela la astfel de inginerii pentru obţinerea tichetelor la europene. Legea nu prevede însă decât amendă contravenţională pentru cei care înstrăinează biletele pentru meciurile echipei naţionale.



Observator

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close