Antena 3 CNN Actualitate Europol, ironii la adresa liberalilor: "Un bărbat amendat îi arată polițistului poza cu Iohannis la Congres. Apoi vorbesc de golf"

Europol, ironii la adresa liberalilor: "Un bărbat amendat îi arată polițistului poza cu Iohannis la Congres. Apoi vorbesc de golf"

Sindicatul Europol a comentat modul în care s-au desfăşurat alegerile interne în PNL, povestind ironic cum a scăpat un timișorean de o amendă folosind poza preşedintelui Klaus Iohannis prezent la congres.

Europol, ironii la adresa liberalilor: "Un bărbat amendat îi arată polițistului poza cu Iohannis la Congres. Apoi vorbesc de golf"
Sursa foto: Facebook Europol
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Sep 2021   •   23:40

Sindicaliștii de la Europol au postat în această seară pe pagina de socializare o ironie fină la adresa liberalilor, care au organizat un congres cu 5.000 de oameni la Romexpo, în plină pandemie.

„Un polițist din Timișoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i aplica amenda.

Bărbatul îi spune că vrea înainte să îi arate o poză. Pe ecranul telefonului este poza cu Președintele României la Congresul PNL, fără mască.

Polițistului îi este jenă să îi mai aplice amendă. Apoi cei doi schimbă subiectul și vorbesc despre golf", spune cu ironie Europol pe pagina sa de socializare, făcând aluzie la preşedintele Klaus Iohannis care a fost surprins la congres fără masca de protecţie.

Klaus Iohannis a participat astăzi la congresul PNL şi a stat între Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, cu care a făcut un schimb de replici la un moment dat, fiind surprins fără mască.

Situaţia s-a rezolvat când unul din delegați i-a atras discret atenţia preşedintelui că a uitat să-şi pună masca de protecţie. 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close