Antena 3 CNN Actualitate Examen de titularizare: Un sfert dintre profesorii din Bucureşti au luat note mai mici de 5

Examen de titularizare: Un sfert dintre profesorii din Bucureşti au luat note mai mici de 5

Examen de titularizare: Un sfert dintre profesorii din Bucureşti au luat note mai mici de 5
23 Iul 2008   •   09:19

Un sfert dintre profesorii care au participat la examenul de titularizare din Capitală nu au reuşit să obţină nici măcar nota 5. Totuşi, candidatul care se poate lăuda cu cea mai nereuşită lucrare este un vâlcean care a primit numai 10 sutimi, peste punctul din oficiu.

Peste 400 de candidaţi care au participat la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământ au luat note mai mici de 5. Potrivit unui centralizator al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, aproximativ 800 de candidaţi, au obţinut note între 5 şi 5,99. În plus, doar doi dintre profesori care au susţinut examenul au reuşit să obţină nota 10. Conform aceluiaşi centralizator, peste 1.000 de candidaţi, adică aproximativ 50% dintre cei care au susţinut examenul de titularizare au luat note peste 7. A apărut, însă, o altă problemă, pentru că mulţi candidaţi au dat examen la discipline pentru care nu există posturi libere.

Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi afişate pe 25 iulie. Ulterior, pe 30 iulie, candidaţii vor fi repartizaţi computerizat pe posturile vacante. Cadrele didactice care nu au obţinut cel puţin nota 5 vor putea participa la concursurile pentru suplinire organizate de inspectoratele şcolare pe 22 august.

Antena3

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close