Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv Antena3.ro. Costel Busuioc şi fiica sa cântă împreună (VIDEO)

Exclusiv Antena3.ro. Costel Busuioc şi fiica sa cântă împreună (VIDEO)

<font color="red">Exclusiv Antena3.ro.</font> Costel Busuioc şi fiica sa cântă împreună <font color="red">(VIDEO)</font>
12 Mar 2008   •   18:39

Maria Tabita are 8 ani şi se mândreşte cu faptul că este fata lui Costel Busuioc. Îşi doreşte să-l moştenească la voce pe tatăl său, cunoscut deja de toată lumea drept Pavarotti din Banat. Deocamdată cântă în curtea casei sale din Ghilad, judeţul Timiş. Cântă şi se gândeşte la succesul pe care îl are Costel Busuioc în Spania. Îi urmăreşte cu emoţie toate evoluţiile şi se bucură de fiecare dată când este pusă să povestească despre tatăl său. Antena3.ro vă prezintă, în exclusivitate, un cântec religios interpretat de Maria în curtea modestei case unde locuieşte Costel Busuioc în România. O melodie cântată cu gândul la Costel. Probabil şi acesta, când a interpretat Ave Maria la concursul Hijos de Babel, era cu gândul la fata sa cea mai mare.

VIDEO EXCLUSIV: COSTEL BUSUIOC ŞI FIICA SA CÂNTĂ ÎMPREUNĂ

Poate, în timp, vor forma un duet de aur. Deocamdată, este sigur doar faptul că Pavarotti din Banat a intrat în lumea bună a muzicii. Va semna un contract cu casa de discuri Sony, iar vocea sa urmează să fie cunoscută în întreaga lume.

FAMILIA LUI COSTEL BUSUIOC - GALERIE FOTO

Costel Busuioc a câştigat miercuri seară finala concursului Hijos de Babel.

MATERIALUL ANTENA3.RO PRELUAT DE OBSERVATORUL OREI 16.00

PAVAROTTI VS. BUSUIOC. DUEL MUZICAL (VIDEO)

ASCULTĂ TOATE MELODIILE INTERPRETATE DE COSTEL

Bogdan Pitaru, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Pitaru
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close