Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV Constantin Scripcaru: Bulgarii m-au bătut ca pe un câine

EXCLUSIV Constantin Scripcaru: Bulgarii m-au bătut ca pe un câine

<font color=red>EXCLUSIV</font> Constantin Scripcaru: Bulgarii m-au bătut ca pe un câine
07 Ian 2008   •   19:34
Românul reţinut săptămâna trecută în Bulgaria a fost eliberat. Constantin Scripcaru a fost arestat pentru ultraj, însă el susţine că a fost agresat de poliţişti. În exclusivitate, la Ştirea Zilei, Constantin Scripcaru a vorbit despre incidentul căruia a trebuit să-i facă faţă, la Ruse, unde a fost în stare de arest pentru 72 de ore. Constantin Scripcaru a recunoscut că a greşit: a luat-o pe un drum greşit, în condiţiile unei ninsori care a blocat sute de români în Bulgaria şi care a făcut din drumul din Ruse unul impracticabil. Reacţia poliţiştilor a fost însă total neaşteptată. ?Au dat cu picioarele în mine ca într-un câine. După ce am fost încătuşat, m-au lăsat cu spatele gol pe zăpadă şi m-au bătut?.

CONSTANTIN SCRIPCARU: M-AU BĂTUT CA PE UN CÂINE -

Mai mult, unul dintre oamenii legii din Bulgaria şi-a scos certificat medico-legal, cu care l-a acuzat pe român că l-a lovit cu maşina. ?Nu am lovit pe nimeni cu maşina?, este răspunsul lui Scripcaru.

Nu am lovit niciun poliţist cu maşina:

Şofer profesionist din 2001, românul a povestit o practică curentă a ofiţerilor de poliţie din Bulgaria sau Grecia. Vinovat sau nevinovat, te opresc pe drum ca să le dai bani. ?Aşa că aveam banii pregătiţi pentru poliţişti, aşa cum ştiam că se întâmplă. N-am mai apucat să îi dau, însă?, a declarat el.

Aveam banii pregătiţi pentru poliţişti:

Antena3.ro

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close