Antena 3 CNN Actualitate Explozie urmată de incendiu la un bloc din București. Arafat: Acționăm cu 11 autospeciale de stingere

Explozie urmată de incendiu la un bloc din București. Arafat: Acționăm cu 11 autospeciale de stingere

O explozie puternică a avut loc în nordul Capitalei, la acoperișul unui bloc nelocuit, din Sectorul 1, în zona Poligrafiei.

Explozie urmată de incendiu la un bloc din București. Arafat: Acționăm cu 11 autospeciale de stingere
de Andreea Ştefan    |    11 Sep 2021   •   22:06

UPDATE 23:00 Incendiul a fost lichidat. Pompierii se retrag acum de la fața locului.

Incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje, aflat în construcție, pe Str. Parcului, zona Poligrafiei. Este vorba de un bloc nelocuit.

Martorii din zonă spun că s-au auzit și explozii, o femeie surprinzând chiar momentul bubuiturii într-o filmare.

Ard butoaie cu smoală și carton bituminat. Suprafața afectată este de aproximativ 600 mp.

La fața locului se acționează cu 11 autospeciale de stingere și două autoscari.

Din fericire, nu există victime, însă sunt degajări însemnate de fum.

”Din informațiile pe care le avem de la ISU București, este vorba de un bloc nelocuit, unde la un etaj superior erau depozitate materiale, inclusiv butoaie cu smoală, care au luat foc. Nu știm cauza din care au luat foc, însă sunt mai multe mașini de pompieri, două autoscări care intervin acolo.

Nu este nimeni în pericol în acest moment, nu erau locatatari în bloc, așa că pompierii fac acum tot posibilul ca să controleze incendiul și să-l lichideze. Sunt în jur de 10-11 autospeciale la fața locului”, a spus Raed Arafat, șeful DSU.

O femeie a filmat momentul exploziei și a intrat în direct la Antena 3 pentru a da mai multe detalii de la fața locului.

”Întâi a văzut soțul meu, apoi a venit și mi-a arătat și mie. Au fost două bubuituri. Am văzut flăcări foarte mari și foarte mult fum. La interval de două minute au fost bubuiturile”, a declarat Raluca Spulber, telespectator Antena 3.

”Ceva foarte rău s-a întâmplat - o explozie mare în nordul Bucureștiului. Aveți grijă de voi.

Închideți ferestrele imediat dacă stați în zonă.

LE Din informațiile pe care le am până acum (sunat la Poliție) se pare că incendiul este pe Strada Parcului, la acoperișul unui bloc în construcție (nelocuit) și nu sunt victime. Explozia puternică se pare că s-a datorat faptului că la ultimul nivel erau depozitate butoaie cu smoală”, a transmis Vlad Voiculescu pe contul personal de Facebook.

Ceva rău s-a întâmplat - o explozie în nordul Bucureștiului. Aveți grijă de voi. Închideți ferestrele imediat dacă stați în zonă. LE Din informațiile pe care le am până acum (sunat la Poliție) se pare că incendiul este pe Strada Parcului, la acoperișul unui bloc în construcție (nelocuit) și nu sunt victime. Explozia puternică se pare că s-a datorat faptului că la ultimul nivel erau depozitate butoaie cu smoală.

Publicată de Vlad Voiculescu pe Sâmbătă, 11 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: explozie Capitală
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close