Antena 3 CNN Actualitate Explozie în locuinţa unui fotbalist de la Farul (VIDEO)

Explozie în locuinţa unui fotbalist de la Farul (VIDEO)

Explozie în locuinţa unui fotbalist de la Farul <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Aug 2007   •   14:34

Un fotbalist de la Farul Constanţa a fost rănit în explozia unei butelii în apartamentul său de bloc din centrul oraşului. Mijlocaşul liberian Ben Teekloh este la spital cu arsuri pe mâini, picioare şi spate. Directorul tehnic al echipei, care l-a însoţit la spital, spunea că tânărul s-a născut a doua oară, socotind după cât de avariat e apartamentul şi deci cât de puternică a fost explozia.

Sportivul de 23 de ani locuieşte la etajul al treilea într-un bloc aflat vizavi de Colegiul "Mircea cel Bătrân" din centrul oraşului Constanţa. Deflagraţia s-a produs la orele prânzului şi a fost urmată de un incendiu. Vecinii din bloc nu au fost afectaţi de explozie, dar s-au speriat de zgomotul produs de deflagraţie.

Din cauza suflului exploziei, geamurile mai multor locuinţe au fost sparte. Cioburile au fost împrăştiate pe o rază de 100 de metri şi au distrus câteva maşini.

Fotbalistul a suferit arsuri la mâini şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa. La spital a mai ajuns şi un tânăr care a fost rănit în timp ce stătea la o terasă aflată vizavi de bloc, unde s-au împrăştiat cioburi. Potrivit pompierilor, explozia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze, în momentul în care bărbatul a aprins lumina.

EXPLOZIE ÎN LOCUINŢA UNUI FOTBALIST

Antena 3

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close