Antena 3 CNN Actualitate Explozie într-un bloc din Satu-Mare. 2 dintre răniţi au fost operaţi în Capitală (VIDEO)

Explozie într-un bloc din Satu-Mare. 2 dintre răniţi au fost operaţi în Capitală (VIDEO)

Explozie într-un bloc din Satu-Mare. 2 dintre răniţi au fost operaţi în Capitală <font color=red>(VIDEO)</font>
07 Ian 2008   •   07:53

O explozie s-a produs luni dimineaţă într-un bloc din Satu-Mare. Trei persoane au fost rănite, două dintre ele fiind în stare gravă. Este vorba de o femeie şi un bărbat, acesta din urmă cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Răniţii au fost transportaţi cu o aeronavă militară în Capitală, unde au fost operaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. Medicii nu sunt prea optimişti în legătură cu starea bărbatului de 40 de ani. În schimb, femeia de 35 de ani se află în stare mai bună, dar are arsuri la căile respiratorii, medicii fiind puşi în dificultate.

Explozia, urmată de un incendiu, s-a produs din cauza unei instalaţii de încălzire pe gaz improvizată şi s-a soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea a şapte apartamente.

Directorul Spitalului Judeţean Satu Mare, Aurelia Vulciu, a declarat că Robert Ianos, în vârstă de 40 de ani, are mici şanse de supravieţuire. Femeia care se afla în acelaşi apartament în care s-a produs explozia, Fechete Carolina, în vârstă de 35 de ani, a suferit arsuri doar pe 10% din suprafaţa corpului.

O parte dintre cei afectaţi de explozie au ales să se cazeze la rude, iar alţii au fost adăpostiţi temporar într-o clădire alăturată -

O anchetă a fost demarată pentru a se afla cauzele producerii accidentului. Primarul a adăugat că este aşteptată o echipă a Inspectoratului de Stat în Construcţii pentru a face o expertiză clădirii.

Blocul nu va fi demolat, aşa că toţi cei evacuaţi vor putea fi aduşi acasă marţi.

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close