Antena 3 CNN Actualitate Explozie la un club sportiv. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital

Explozie la un club sportiv. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital

Explozie la un club sportiv. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    08 Oct 2012   •   16:43
Update 17.10 - Două persoane rănite grav au transportate la spital, luni după-amiază, după o explozie produsă la o centrală termică de la Centrul Naţional de Fotbal din Mogoşoaia, au declarat reprezentanţii ISU Ilfov, informează Mediafax.

Cele două persoane efectuau lucrări la centrală, în incinta centrului de pregătire al echipelor naţionale de fotbal ale României.

"La un moment dat, s-a produs o explozie, cel mai probabil la vasul de expansiune al centralei. Cei doi răniţi au fost duşi la spital, cu o maşină particulară. Din fericire, în urma exploziei nu a izbucnit un incendiu", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş.

Lotul echipei naţionale se află în cantonament la Mogoşaia pentru pregăti meciurile cu Turcia (vineri, la Istanbul) şi Olanda (16 octombrie, la Bucureşti) din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Jucătorii antrenaţi de Victor Piuţurcă se aflau în hotelul centrului, în momentul producerii exploziei.


________________________________________________________

O explozie s-a produs, luni după-amiază, la Centrul Naţional de Fotbal din Mogoşoaia, iar în urma deflagraţiei o persoană a fost rănită şi a ajuns la spital.

Explozia a avut loc la cazanul unei centrale termice.

Bărbatul rănit în explozie a fost opărit la o mână în momentul în care s-a produs deflagraţia. El lucra la instalaţia termică.

În momentul producerii exploziei, toate geamurile clădirii s-au spart.








×
Subiecte în articol: explozie Mogosoaia ranit spital
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close