Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică într-un bloc din Hunedoara (VIDEO)

Explozie puternică într-un bloc din Hunedoara (VIDEO)

Explozie puternică într-un bloc din Hunedoara <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Noi 2007   •   08:51

O explozie puternică s-a produs duminică dimineaţă în oraşul Hunedoara. Un bloc întreg din zona Micro 6 a fost afectat de o deflagraţie produsă într-unul din apartamente. Mai mult chiar, suflul exploziei a fost atat de puternic, încât geamurile unor blocuri şi ale unei şcoli din zonă au fost sparte. Trei persoane au fost rănite, un bărbat, o femeie şi o fetiţă de 7 ani. Potrivit medicilor, femeia este în stare foarte gravă, cu arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului. Cu toţii au fost duşi la secţia de arşi a Spitalului de Urgenţe.

O altă problemă cu care se confruntă acum autorităţile o reprezintă faptul că 19 familii au rămas fără casă, structura de rezistenţă a blocului fiind afectată. O parte dintre famillile afectate va locui în perioada imediat următoare la rude sau prieteni. Pentru cei care nu au ales această variantă, primăria a găsit soluţia de a-i caza la unul dintre iternatele aflate pe raza municipiului.

Nicolae Scheau, primarul municipiului Hunedoara, a întrunit Comitetul pentru situaţii de urgenţă. În urma primelor estimări se pare că cele mai afectate de explozie sunt două apartamente din imobil. Primarul hunedorean apreciază că, exceptând locatarii celor două apartamente, persoanele afectate vor putea reveni acasă în aproximativ 3 ? 4 zile.

19 FAMILII AU FOST EVACUATE ÎN URMA UNEI EXPLOZII PUTERNICE 

Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close