Antena 3 CNN Actualitate Explozii în Botoşani şi Breaza. Mai multe persoane au fost rănite şi un bloc distrus (VIDEO)

Explozii în Botoşani şi Breaza. Mai multe persoane au fost rănite şi un bloc distrus (VIDEO)

Explozii în Botoşani şi Breaza. Mai multe persoane au fost rănite şi un bloc distrus <font color=red>(VIDEO)</font>
27 Noi 2007   •   09:00

Şapte persoane, dintre care doi copii, au fost rănite într-o explozie urmată de un incendiu, marţi dimineaţă, într-o casă din localitatea prahoveană Breaza în care locuiau două familii. Cauza deflagraţiei nu a fost încă stabilită. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a precizat că explozia, urmată de un puternic incendiu, a avut loc în jurul orei 5.30. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital, un băiat în vârstă de 12 ani a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini, iar fetiţa, de 11 ani, are în plus traumatisme la cap. 7 PERSOANE RĂNITE ÎNTR-O EXPLOZIE, LA BREAZA

Patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 37 de ani, au arsuri pe diferite părţi ale corpului. Cea de-a şaptea persoană rănită a suferit doar o luxaţie la mână.

În momentul exploziei în casă mai erau doi copii, care nu au fost răniţi pentru că erau într-un spaţiu mai puţin afectat. În una din camere, o sobă a explodat, distrugând practic totul în jur.

În cursul dimineţii de marţi şi un bloc de garsoniere din Botoşani a fost afectat de o explozie. Deflagraţia a fost provocată de o butelie artizanală şi s-a soldat cu 2 răniţi şi locuinţe avariate. Locatarii imobilului susţin că uşile şi geamurile de la garsonierele lor au fost distruse, iar imediat după deflagraţie s-a instalat panica.

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close