Antena 3 CNN Actualitate Un oltean i-a amenințat pe polițiști, LIVE pe Facebook. S-a trezit cu macații la ușă în scurt timp

Un oltean i-a amenințat pe polițiști, LIVE pe Facebook. S-a trezit cu macații la ușă în scurt timp

Un oltean, fiul unui afacerist important din regiune, a primit o vizită furtunoasă din partea mascaților, de 1 mai, după ce s-a lăudat într-un live pe Facebook că încalcă restricțiile impuse de autorități.

Un oltean i-a amenințat pe polițiști, LIVE pe Facebook. S-a trezit cu macații la ușă în scurt timp
Sursa foto: Hepta
02 Mai 2020   •   11:29

Bărbatul s-a filmat la volan, în mână cu o brichetă ce semăna cu un pistol și a sfitad polișiștii.

După ce i-a înjurat și amenințat pe polițiști că nu au cum să îl prindă și să îl amendeze, omul a avut parte de o surprinză. La scurt timp, s-a trezit cu mascații la ușa locuinței.

Toată afacerea l-a costat 22.000 de lei.

“La primele ore ale dimineţii, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr de 20 de ani, din Piteşti, care a postat în seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o reţea de socializare, un clip video în care provoacă urmăritorii clipului să se întâlnească cu el, noaptea, într-un loc public, încălcând prevederile ordonanţelor militare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

“În urma activităţilor s-a stabilit că tânărul nu deţine o armă supusă autorizării, dar şi că acesta a încălcat în mod repetat prevederile ordonanţelor militare, fapt pentru care i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 de lei”, precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii au amendat-o cu 2.000 de lei, tot pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, pe prietena tânărului, o piteşteancă de 19 ani, care a efectuat filmarea din data de 27 aprilie.

×
Subiecte în articol: politsiti Facebook
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close