Antena 3 CNN Actualitate Furnizorii au uitat să trimită facturile la energie. Românii, speriați de sumele uriașe pe care le vor avea de achitat

Furnizorii au uitat să trimită facturile la energie. Românii, speriați de sumele uriașe pe care le vor avea de achitat

Unii clienţi nu au primit de 4-5 luni facturile. La începutul lunii, unul dintre cei mai mari furnizori din ţară a anunţat pe site-ul companiei că a suspendat emiterea facturilor.

de Alexandra Cojoianu    |    15 Dec 2022   •   13:37

Românii foarte îngrijoraţi au început să contacteze acel furnizor, însă aceştia povestesc că nu au primit răspunsuri clare, practic nu au primit niciun răspuns, iar pe grupurile de socializare vedem tot mai mulţi români care se plâng că primesc facturi întârziate cu două, trei, patru sau chiar cinci luni.

Problema este că aceste facturi pe atâtea luni trebuie plătite în maxim 45 de zile, în cea mai scumpă şi cea mai grea perioadă a anului.

Totodată, reprezentanţii asociaţilor din energie sfătuiesc ca românii care primesc facturile întârziate pe două sau trei luni şi care nu îşi permit achitarea integrală a acestora să apeleze la furnizori pentru că se poate plăti şi eşalonat. 

În acelaşi timp, furnizorii spun că luna decembrie va fi ultima lună în care facturile vor veni întârziate.

 

×
Subiecte în articol: facturi energie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close