Antena 3 CNN Actualitate Falsă dentistă, descoperită în Vrancea: "N-am omorât pe nimeni, ba chiar am făcut mult bine"

Falsă dentistă, descoperită în Vrancea: "N-am omorât pe nimeni, ba chiar am făcut mult bine"

Falsă dentistă, descoperită în Vrancea: "N-am omorât pe nimeni, ba chiar am făcut mult bine"
Sursa foto: foto: Pixabay.com
08 Feb 2019   •   18:36

Judeţul Vrancea s-a confruntat la începutul anilor 2000 cu o situaţie de fals medical asemănătoare cu cea a italianului care ţine în aceste zile agenda ziarelor şi televiziunilor.

În luna ianuarie 2002, poliţiştii de la Biroul de Arme, Explozivi, Substanţe Toxice au derulat un control de rutină la cabinetele medicale, pentru a constata dacă acestea sunt autorizate pentru folosirea şi deţinerea medicamentelor cu conţinut toxic. Ei au găsit într-un cabinet stomatologic din comuna Gugeşti un tehnician agricol care efectua intervenţii stomatologice unui pacient, scrie Adevărul.

Femeia, fără studii în domeniu, preluase toate responsabilităţile medicului pe linie stomatologică. Poliţia i-a făcut dosar penal pentru infracţiunile de exercitare fără drept a unei profesii, precum şi pentru deţinere fără autorizaţie a unor medicamente cu conţinut toxic.

Chestionată de jurnalişti pe acest subiect, femeia a recunoscut că este în ilegalitate. “Ce era să fac dacă a venit copilul şi mă ruga plângând să-i tratez dintele, pentru că nu mai putea de durere. Trebuie să o refuz, mititica? Sunt şi eu mamă, cu suflet în mine. Ştiu că legal nu este voie, însă n-am omorât pe nimeni, ba din contra am făcut mult bine”, spunea tehniciana agricolă.

Aceasta a mai mărturisit că a învăţat meserie de la doctoril cu care împărţea veniturile, întrucât erau asociaţi.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close