Antena 3 CNN Actualitate Familia Mădălinei Manole îl acuză pe ginere că nu a vrut să-i aducă un psiholog

Familia Mădălinei Manole îl acuză pe ginere că nu a vrut să-i aducă un psiholog

Familia Mădălinei Manole îl acuză pe ginere că nu a vrut să-i aducă un psiholog
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro
19 Iul 2010   •   15:01

 

Părinţii Mădălinei Manole susţin că au aflat de la televizor de moartea fiicei lor. În interviuri acordate presei mondene, părinţii îl acuză pe ginere, Petru Mircea, că este responsabil de moartea artistei. Tatăl, Ion Manole, szusţine că ginerele s-a împotrivit ca Mădălina să fie văzută de un psiholog, după tentativa de suicid din luna mai.

"Ginerele meu a sărit că ne omoară dacă aducem un psiholog. (...) I-a adus un vraci, care i-a făcut şedinte prin care cică scotea răutatea din om. Apoi a zis că o duce la Botoşani la o mănăstire, iar când a ajuns acolo, după 500 şi ceva de km de condus, Madalina a căzut din picioare în curte. A dus-o pe la niste vraci de acolo, pe urma cand s-au întors acasă a continuat cu vraciul ăsta", a declarat, pentru Cancan, Ion Manole.

Părinţii povestesc cum au fost primiţi în casa din Otopeni, după ce au aflat vestea morţii fiicei lor.

"Când am intrat în curte şi soţia mea a început să ţipe, cuscra a ieşit pe trepte cu mâinile în şolduri şi a zis: Nu-mi faceţi circ aici. Să nu veniţi cu ţigănia la mine în casă? mai povestesc părinţii Mădălinei.

Tatăl aduce şi alte acuzaţii ginerelui, despre care spune că impusese control total asupra Mădălinei.

"Madalina s-a dus şi şi-a scos din banii ei 10.000 de euro şi zicea că se duce la Viena sau chiar până la Paris, pentru că voia să se îmbrace pentru a "debuta din nou", cum spunea ea, cu un stil nou de muzică. Petru a zis în faţa noastră: Peste capul meu. Acum nu mai faci ce vrei tu. La noi în Moldova femeile merg la doi metri în spatele barbaţilor. Barbaţii hotărăsc totul?, relatează Cancan .

Antena 3

 

 

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close