Antena 3 CNN Actualitate Familia micuțului Omran, lovită de o nouă tragedie. Fratele ”băiețelului din ambulanță” a murit într-un spital din Alep

Familia micuțului Omran, lovită de o nouă tragedie. Fratele ”băiețelului din ambulanță” a murit într-un spital din Alep

Familia micuțului Omran, lovită de o nouă tragedie. Fratele ”băiețelului din ambulanță” a murit într-un spital din Alep
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
20 Aug 2016   •   19:58

Fratele lui Omran, băieţelul de 4 ani fotografiat plin de praf şi acoperit de sânge într-o ambulanţă după un bombardament la Alep, a murit sâmbătă din cauza rănilor suferite în acelaşi atac, a declarat pentru DPA jurnalistul care a realizat fotografia ce a stârnit o emoţie vie în întreaga lume.

"Ali, în vârstă de zece ani, a murit într-un spital din Alep din cauza rănilor suferite la abdomen" în atacul aerian, a declarat Mahmoud Raslan.

"Ali a fost operat în ziua atacului... el era stabil ieri, însă astăzi starea lui de sănătate s-a deteriorat şi l-am pierdut", a spus Raslan, care a afirmat că a transmis condoleanţe familiei lui Omran.

Imaginile cu Omran, singur într-o ambulanţă, cu privirea goală, plin de praf şi acoperit de sânge, au făcut înconjurul lumii, provocând furie şi o puternică emoţie.

Cei doi copii, împreună cu părinţii lor şi alţi doi fraţi, au fost salvaţi de sub dărâmături în cartierul rebel Qaterji după un atac aerian miercuri. Cartierele din estul oraşului Alep, controlate de rebeli, sunt în mod regulat vizate de forţele aeriene ale regimului de la Damasc sau de aviaţia rusă.

×
Subiecte în articol: Alep Siria
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close