Antena 3 CNN Actualitate Familia Plăcintă a atras fonduri europene de peste patru milioane de euro

Familia Plăcintă a atras fonduri europene de peste patru milioane de euro

Familia Plăcintă a atras fonduri europene de peste patru milioane de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Iun 2011   •   21:23

Banii nu au miros, dar au culoare. Cel puţin banii europeni care bat, în Vracea, în... portocaliu. Acolo, senatoarea Sorina Plăcintă şi-a băgat şi sora şi fiul în afacerea de milioane de euro. Aşa se face că celebrul Andrei Plăcintă a ajuns să-i formeze profesional pe vrânceni. Mama lui, doamna Plăcintă, nu vede nimic nepotrivit şi spune că să atragi bani europeni este chiar o datorie.

Peste 4 milioane de euro s-au scurs prin firmele şi fundaţiile doamnei Sorina Plăcintă în ultimele luni. Totul pentru formarea profesională a vrâncenilor. Iar pentru viitorii angajaţi cu diplome europene familia Plăcintă s-a implicat cu mic, cu mare: formator a fost fiul senatoarei PDL, c

"Eu nu sunt vreo persoană care va face vreo tâlhărie sau care este recidivist. Doresc să vă spun că am o situaţie materială suficientă şi nu este necesar ca eu să-mi însuşesc bunurile altora prin furt şi violenţă", a declarat Plăcintă Junior

Şi sora doamnei senator, Mădălina Corcoz, a fost formator, iar majoritatea cursurilor au avut loc în hotelul familiei, Fashion Center.

 


Plăcuţa cu programul derulat prin Ministerul Dezvoltarii Regionale tronează deasupra uşii, la intrare în sediul AJOFM Vrancea. Cursurile practice se fac în fabrica de textile a doamnei Plăcintă, iar teoria în sălile de clasă a unei postliceale.

Şi încă două milioane de euro sunt pe drum, proiectele fiind deja aprobate. Iar probabilitatea ca afacerea cu bani europeni să se desfăşoare tot în familie este una foarte mare.

×
Subiecte în articol: sorina placinta fonduri europene
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close