Antena 3 CNN Actualitate Fata de 11 ani, rămasă însărcinată, îi scria poezii de dragoste presupusului violator

Fata de 11 ani, rămasă însărcinată, îi scria poezii de dragoste presupusului violator

Fata de 11 ani, rămasă însărcinată, îi scria poezii de dragoste presupusului violator
09 Iul 2008   •   11:01

Scandalul în cazul fetei de 11 ani, rămasă însărcinată după ce unchiul ar fi violat-o, este departe de a se sfârşi. Poliţiştii au descoperit jurnalul intim al fetei, în care se regăsesc poezii de dragoste scrise de aceasta şi adresate presupusului violator, Adrian Fasolă, relatează ziarul Cancan.

"Mi-e dor de buzele tale, vreau să le sarut şi în braţe să te strâng", scria fata în jurnal.

Acelaşi ziar scrie că Fasolă neagă violul, spunând că ?doar s-a jucat cu aceasta?, fără a întreţine un contact sexual propriu-zis. Primele gesturi de tandreţe s-ar fi petrecut în decembrie, când băiatul era beat. A doua oară, fata a venit de bună voie. Tânărul se apără, totuşi, spunând că nu a abuzat de fată, ejaculând în chiloţi.

Intrigi au apărut şi în interiorul familiei, dezbinată în două tabere: părinţii fetei şi bunicii. Primii susţin că Fasolă a violat fetiţa, în timp ce bunica acesteia şi mama băiatului crede în nevinovăţia copilului, spunând că tânărul nu ar fi avut nevoie să violeze nicio fată.

?A muncit, a avut banii lui şi nu avea de ce să violeze fete, în orice caz, nu din familie. A avut mai multe prietene, ba într-o vreme era prieten chiar cu Florina, dar nu cred că ar fi avut relaţii sexuale?, a declarat bunica fetei, pentru Evenimentul Zilei.

Adrian Fasolă, din Piatra Şoimului, şi-a susţinut nevinovăţia în faţa Tribunalului din Neamţ. Întrebat de ce s-a ascuns, totuşi, Fasolă spune că a fost nevoit, pentru că se temea pentru viaţa sa, scrie EVZ.

?Tatăl Florinei s-a lăudat că dacă mă prinde mă omoară?, a declarat tânărul. Afirmaţiile băiatului sunt susţinute chiar de mama sa, care a mărturisit că părinţii fetei sunt ? nişte oameni răi?.

?Au cerut bani mulţi de la noi, 300 de milioane de lei vechi, la început. Dar nu am avut de unde să-i dăm atâta bănet şi au cerut un teren bun, la stradă, din localitatea Săvineşti. Ştiau de pământ şi de faptul că e valoros şi ştiau că este pe numele lui Adrian?, a declarat, Cătălin Amăriuţei, fratele lui Fasolă, pentru Evenimentul Zilei.

Deşi, la început, Fasolă le-a spus anchetatorilor că a abuzat sexual de fată, acum declaraţiile s-au schimbat iar mama băiatului aşteaptă ca probele ADN să arate că fiul ei este nevinovat.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close