Antena 3 CNN Actualitate Fată de 15 ani răpită de pe stradă de indivizi necunoscuți, chiar de sub ochii unchiului său

Fată de 15 ani răpită de pe stradă de indivizi necunoscuți, chiar de sub ochii unchiului său

O fată în vârstă de 15 ani a fost răpită în plină stradă, în Târgu Mureș, de doi indivizi necunoscuți, în timp ce era alături de unchiul său. Cel care a alertat polițiștii a fost chiar unchiul fetei. Acesta a sunat la 112 și a spus că cei doi bărbați au coborât dintr-o mașină neagră, l-au agresat și au luat-o cu forța pe nepoata sa.

Fată de 15 ani răpită de pe stradă de indivizi necunoscuți, chiar de sub ochii unchiului său
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Dan Gabor    |    30 Noi 2020   •   21:22

Răpitorii fetei au demarat apoi în trombă într-o direcție necunoscută.

Fata este de etnie romă, are domiciliul în Odorheiu Secuiesc, județu Harghita, iar de aproximativ o lună a venit la unchiul său. A fost declanșat sistemul Alertă Răpire Copil. Oamenii legii fac cercetări și încearcă acum să dea de urma bărbaților care au fugit cu fata. Aceștia ar fi folosit o mașină Audi de culoare neagră.

"La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză. S-a declanșat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu- se celula de criză.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze nr. unic de urgență 112", au precizat reprezentanții Poliției, într-un comunicat.

Alertă Răpire Copil este un mecanism naţional de alertă publică care se declanşează în situaţii de răpire a unui copil ori în situaţii când vorbim de un copil dispărut a cărui viaţă poate fi în pericol. După declanşarea alertei, oricine are vreo informaţie despre copilul răpit, este rugat să anunţe imediat Poliţia.

×
Subiecte în articol: rapire
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close