Antena 3 CNN Actualitate Fata operată la Londra s-a întors acasă după ce le-a spus englezilor cum a fost violată

Fata operată la Londra s-a întors acasă după ce le-a spus englezilor cum a fost violată

Fata operată la Londra s-a întors acasă după ce le-a spus englezilor cum a fost violată
12 Iul 2008   •   10:18

Fetiţa de 11 ani, care a făcut întrerupere de sarcină în Marea Britanie, s-a întors, sâmbătă, acasă. Avionul care le-a adus acasă pe Florina şi pe mama ei a aterizat în jurul orei 18.00 pe Aeroportul Henri Coandă. Reprezentanţii aeroportului le-au facilitat ieşirea pe la salonul oficial. Familia fetei vrea să se mute din satul din judeţul Neamţ, în urma scandalului care a ajuns în presă.

Cu toate acestea, Florina şi mama ei, Lăcrimioara, au stat de vorba cu o echipă de jurnalişti britanici şi le-au povestit coşmarul prin care au trecut. Mai mult, s-au lăsat chiar fotografiate.

Florina le-a povestit jurnaliştilor de la Daily Mail că fost violată de unchiul ei în timp ce dormea. Fata spune că tânărul a ameninţat-o cu bătaia dacă spune cuiva ce s-a întâmplat. Scena s-a repetat când copila şi-a vizitat bunica. N-a ştiut nici măcar că a rămas însărcinată. Sarcina a fost descoperită când avea deja 17 săptămâni. Mama fetei, Lăcrimioara Vrânceanu, spune că a fost şocată de veste.

"Şocul a fost atât de puternic încât abia mai puteam să mă ţin pe picioare. Am reuşit să ajung, clătinându-mă, la o bancă din faţa cabinetului medical şi m-am aşezat. Când m-am dezmeticit, am întrebat-o cum s-a întâmplat. Să afli că propriul copil a fost violat de fratele tău e ceva de nedescris", declaraă mama fetei.

Lăcrămioara se teme că scandalul iscat în jurul operaţiei ar putea să o traumatizeze pe fată şi că nu va mai putea avea o viaţă normală. Potrivit femeii, vina le aparţine celor de la Ministerul Sănătăţii de la Bucureşti, care au dezvăluit presei numele fetei. De altfel, familia copilei se gândeşte să se mute din satul din judeţul Neamţ, unde oamenii deja îi tratează cu răutate.

Adrian Fasola, unchiul fetei, a fost arestat luni, după ce poliţiştii l-au găsit într-un atelier de tâmplărie la 130 de kilometri de casă. Bărbatul riscă 20 de ani de închisoare. Acesta nu recunoaşte că şi-a violat nepoata.

Antena3

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close