Antena 3 Actualitate Felix Rache: Domnul Becali a cerut să iasă din închisoare pe motive puerile. Acum, când chiar are nevoie, se ridică numeroase semne de întrebare

Felix Rache: Domnul Becali a cerut să iasă din închisoare pe motive puerile. Acum, când chiar are nevoie, se ridică numeroase semne de întrebare

18 Mar 2014   •   11:10

Felix Rache, realizatorul pastilei satirice „Deziluzia Optică”, a comentat solicitarea lui Gigi Becali de a ieşi penitenciar pentru a fi operat într-o clinică din străinătate.

Domnul Becali a cerut să iasă din închisoare pe motive puerile, sau cel puţin aşa mi s-a părut mie şi nu numai mie, ci mai multor oameni, cercului meu de prieteni. Ba că este ziua fiicei, ba că este ziua soţiei, ba că panseluţele sunt nu ştiu cum. Iar acum când are nevoie, pentru că chiar cred că omul ăsta este într-o suferinţă - îl văd la televizor cu un ham în jurul gâtului - adică nu cred că se joacă teatru. În momentul în care are nevoie, în momentul ăsta, se ridică numeroase semne de întrebare”, a declarat Felix Rache în emisiunea Previziunile Zilei.

Decizia în cazul lui Gigi Becali, privind o posibilă eliberare pentru operaţia în Germania, va fi dată în cursul zilei de miercuri.


 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close