Antena 3 CNN Actualitate Femeia care și-a abandonat bebelușul într-o pungă pe stradă, plasată sub control judiciar pentru 60 de zile

Femeia care și-a abandonat bebelușul într-o pungă pe stradă, plasată sub control judiciar pentru 60 de zile

Femeia care și-ar fi abandonat bebelușul abia născut într-o pungă, pe o stradă din Sectorul 3, din București a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Aceasta va fi supusă unei expertize psihiatrice, anunță Poliția Capitalei.

Femeia care și-a abandonat bebelușul într-o pungă pe stradă, plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
de Gabriel Dano    |    24 Dec 2020   •   21:50

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. 

Femeia, în vârstă de 27 de ani, și-a abandonat copilașul născut înainte de termen într-o pungă, în fața unui bloc din Sectorul 3 al Bucureștiului, când afară erau 3 grade. Acesta a supraviețuit, chiar dacă situația sa era critică. Doar un grad în minus a lipsit ca micuțul să se stingă.

Nou-născutul a fost dus la spital într-o pungă de bumbac, în scutec şi învelit doar cu un tricou, iar medicii au intervenit de urgență. Au reușit să-l stabilizeze, iar acum se simte bine. A primit și un nume - pentru că s-a născut în apropierea Crăciunului, i s-a spus Cristian. În plus a primit și numele Ștefan, după medicul care era de gardă marți-noapte.

Cel puţin patru persoane s-au oferit să îl boteze, inclusiv femeia care l-a găsit pe treptele blocului din Sectorul 3 al Capitalei. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti care între timp au găsit-o și pe mama copilului.

Antena 3 a prezentat primele imagini cu cea care l-a abandonat. Ea a fost dusă la Institutul de medicină legală pentru investigații. Se pare că mai are trei copii acasă.

×
Subiecte în articol: bebelus
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close