Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a încercat să împingă oamenii pe șinele de la metrou cu o cruce de lemn a fost prinsă

Femeia care a încercat să împingă oamenii pe șinele de la metrou cu o cruce de lemn a fost prinsă

Femeia care a încercat să împingă mai mulți călători pe șinele de metrou, în Capitală, a fost prinsă și internată la Spitalul Obregia. Mai multe victime au depus plângere la poliţie. Agresoarea se folosea de o cruce mare de lemn cu care împingea oamenii.

Femeia care a încercat să împingă oamenii pe șinele de la metrou cu o cruce de lemn a fost prinsă
Sursa foto: MetroCrush/Facebook
de Cristi Popovici    |    19 Ian 2022   •   15:21

Incidentul a avut loc în urmă cu două seri, în stația de metrou Lujerului, din cartierul Militari.

Agresoarea a avut un comportament periculos față de două persoane care erau în stație la metrou, mai exact cu o cruce din lemn.

Aceasta îi împungea pe oameni către linia metroului.

Din fericire, trenul era oprit în stație și oamenii au apucat să se ferească în siguranță, doar că gestul femeii a stârnit panică pentru cei prezenți.

Individa a fost fotografiată, iar poza a apărut imediat pe rețelele de socializare, cu un mesaj de avertisment.

În același timp, mai mulți martori au sunat la 112, iar Poliția a interrvenit în scurt timp și a identificat-o pe suspectă. Pentru că avea un comportament haotic, au prins-o, femeia fiind ulterior internată de urgență, la Spitalul de Psihiatrie Obregia. 

Cazul le-a adus aminte oamenilor de ceea ce s-a întâmplat în 2017.

La acel moment, o femeie cu probleme psihice, dar cu discernământ, a împins două tinere din stația de metrou, una dintre ele fiind salvată în ultima clipă de cei prezenți.

A doua însă, din nefericire, o fată de 25 de ani  a căzut pe linia de metrou, chiar când metroul intra în stație și, din păcate a murit. În acest moment, criminala de la metrou, Magdalena Șerban este în spatele gratiilor, unde va sta în închisoare pe viață. 

 

×
Subiecte în articol: Lujerului metrou
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close