Antena 3 CNN Actualitate Femeia care şi-a torturat fetiţa de 5 ani, reţinută de poliţişti. Primele imagini cu mama bătăuşă

Femeia care şi-a torturat fetiţa de 5 ani, reţinută de poliţişti. Primele imagini cu mama bătăuşă

Femeia din Bucureşti care s-a filmat în timp ce îşi chinuia fetiţa de 5 ani într-un mod inimaginabil a fost reţinută de poliţişti. Ea a fost adusă la audieri în această seară. Cel mai probabil, procurorii vor propune arestarea ei pentru 30 de zile.

Femeia care şi-a torturat fetiţa de 5 ani, reţinută de poliţişti. Primele imagini cu mama bătăuşă
de Cristi Popovici    |    14 Sep 2020   •   20:15

Femeia nu a avut milă de copila ei pe care a bătut-o minute în şir, în timp ce filma totul cu telefonul mobil. A luat-o de păr şi a tras-o cu putere, în timp ce sărmana copilă plângea şi implora să i se dea drumul. Imaginile, de o cruzime incredibilă, au fost postate pe Facebook de o cunoştinţă a femeii, care a obţinut filmarea. 

Imaginile au fost distribuite de zeci de mii de ori şi vizionate de milioane de români pe internet. În cele din urmă, ororile femeii din Bucureşti au ajuns şi la poliţişti care, sub presiunea miilor de comentarii, s-au auto-sesizat şi au identificat-o pe suspectă.

Aceasta a fost reţinută în această seară şi dusă la Poliţie pentru audieri.

Va sta în arest în următoarele 24 de ore, timp în care procurorii vor decide dacă vor propune mai departe arestarea ei pentru 30 de zile pentru rele tratamente aplicate minorului.

Atenţie - IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL

222

Citeşte şi: O femeie din București se filmează când își torturează și umilește fetița de 5 ani: "O chinuie pentru un bărbat"

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close