Antena 3 CNN Actualitate Femeia sechestrată de tată într-un buncăr, în Mizil. Vecinii credeau că locuiește în Canada: ”Nu ne-am închipuit că nu locuiește singur”

Femeia sechestrată de tată într-un buncăr, în Mizil. Vecinii credeau că locuiește în Canada: ”Nu ne-am închipuit că nu locuiește singur”

Bărbatul de 77 de ani care își ținea fiica bolnavă psihic sechestrată într-o cameră a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Femeia sechestrată de tată într-un buncăr, în Mizil. Vecinii credeau că locuiește în Canada: ”Nu ne-am închipuit că nu locuiește singur”
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2021   •   10:22

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului din Mizil.

El e acuzat de libertate în mod ilegal. Bărbatul le-a spus celor de la asistența socială că femeia ar putea pleca de acasă și s-ar pune în pericol.

Localnicii știau că fiica bărbatului este stabilită în Canada.

”Niciodată nu ne-am închipuit că omul ăsta nu locuiește singur. Era un navetist așa, dar știind că locuiește singur, auzind că deja de foarte multă vreme se presupune că locuiește mai mult sau mai puțin cu fata dumnealui” a spus Constantin Marcoceanu, primarul comunei Jugureni, Prahova, la Digi24.

Femeia a fost preluată de reprezentanții DGASPC Prahova

Polițiștii orașului Mizil, județul Prahova, s-au sesizat din oficiu, marți, că o femeie din comuna Jugureni ar fi ținută încuiată într-o cameră de către tatăl său. S-a intrat în locuința prevăzută cu un grilaj metalic, asigurată cu un lacăt, în prezența bărbatului, și a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani.

”În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mișcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situația în care a fost găsită”, declarau cei de la Poliția Prahova.

Din discuțiile cu bărbatul a reieșit că fiica sa suferă de afecțiuni psihice, acesta recurgând la acest gest pe motiv că nu își poate purta singură de grijă.

×
Subiecte în articol: Mizil Politie
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close