Antena 3 CNN Actualitate Femeie bolnavă psihic, prilej de distracţie pentru medici, asistente şi brancardieri

Femeie bolnavă psihic, prilej de distracţie pentru medici, asistente şi brancardieri

Femeie bolnavă psihic, prilej de distracţie pentru medici, asistente şi brancardieri
25 Aug 2008   •   19:47

Caz revoltător la Spitalul Universitar din Bucureşti. Medici, asistente, brancardieri şi portari au filmat şi au râs de o femeie cu probleme psihice. Distracţia s-a petrecut în timpul programului. Filmul l-au postat pe Internet, ca să afle toată lumea despre isprava lor.

Nicoleta părea o persoană de-a casei. A fost aproape adoptată de cei de la camera de gardă pentru că nu avea unde să stea. Tocmai de aceea directorul spitalului a fost surprins să vadă că în gardă s-a putut întâmpla aşa ceva.



Câţiva dintre cei care au făcut spectacol, în loc să-şi fi făcut meseria, au fost puşi în faţa propriei isprave. La lumina zilei, în biroul directorului, scenele filmate nu s-au dovedit la fel de hazlii nici pentru protagonişti. Un brancardier aproape că şi-a făcut cruce în faţa imaginilor dezastruoase.

La mai puţin de douăsprezece ore, directorul a convocat comisia de disciplină. Toţi cei care au apărut în acele imagini au primit un avertisment scris şi, timp de un an, nu li se va mai acorda nicio primă. La următoarea abatere, ar putea fi daţi afară. Cameramanul de ocazie, un brancardier, a fost retrogradat. El se va ocupa doar de deşeurile din spital.

Observator

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close