Antena 3 CNN Actualitate Femeie diagnosticată cu coronavirus, moartă în aceeași zi. ”Totul s-a întâmplat în doar câteva ore”

Femeie diagnosticată cu coronavirus, moartă în aceeași zi. ”Totul s-a întâmplat în doar câteva ore”

Boala cu o mie de fețe, așa numesc medicii infecția cu COVID-19. Cazul 1.000 din țara noastră a atras atenția medicilor de la spitalul din Hunedoara. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 73 de ani care s-a stins la doar câteva ore după internare.

Femeie diagnosticată cu coronavirus, moartă în aceeași zi. ”Totul s-a întâmplat în doar câteva ore”
Sursa foto: Hepta
13 Mai 2020   •   08:09

Femeia care suferea de obezitate morbidă dar și de o boală respiratorie cronică a ajuns la spital cu simptome specifice COVID-19, luni dimineața. După ce i s-au recoltat probe, pacienta a plecat acasă pentru că nu prezenta simptome grave. 

”După prânz, rezultatul testului a fost confirmat pozitiv,  am anunțat DSP-ul, am anunțat familia”, a declarat Radu Budae, managerul spitalului din Hunedoara

Femeia lucra în curte când a ajuns personalul medical să o ducă din nou la spital. Medicii spun că se simțea destul de bine. Ea a rămas uimită când a aflat că e infectată cu noul coronavirus.

”Evoluția a fost nefavorabilă, în serviciul de Primiri Urgențe saturația a coborât la 77%, a fost pusă pe oxigen, dar după o jumătate de oră a intrat în stop cardio-respirator. În momentul în care s-a prezentat la spital avea o stare bună, însă avea anumite simtome. Ulterior, spre seară, pacienta s-a decompensat brusc. Totul s-a întâmplat în doar câteva ore”, a adăugat managerul. 

×
Subiecte în articol: coronavirus Hunedoara
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close