Antena 3 CNN Actualitate Femeie dată dispărută, găsită îngropată în curtea casei - Cum au găsit-o autoritățile

Femeie dată dispărută, găsită îngropată în curtea casei - Cum au găsit-o autoritățile

O femeie de 64 de ani din localitatea Variaș, județul Timiș, dată dispărută în urmă cu patru zile, a fost descoperită moartă îngropată în curtea casei.

Femeie dată dispărută, găsită îngropată în curtea casei - Cum au găsit-o autoritățile
de Andreea Cigolea    |    08 Oct 2020   •   10:00

Polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați despre dispariția femeii de 64 de ani din localitatea Variaș, județul Timiș, încă de luni. Femeia avea 64 de ani și locuia împreună cu doi fii cu probleme psihice într-o casă din localitatea timișeană Variaș. Oamenii legii au intrat imediat la bănuieli în momentul în care și-au dat seama că dispariția nu a fost anunțată de cei doi copii ai bătrânei și au început o anchetă.

Oamenii legii au găsit cadavrul femeii de 64 de ani în curtea casei, în urma săpăturilor. Autoritățile încearcă acum să afle cum a decedat femeia și cum a ajuns cadavrul acolo. Trupul neînsuflețit va fi transportat la institutul de medicină legală, iar în urma necropsiei va fi stabilită cauza decesului.

„La scurt timp, în urma căutărilor, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, îngropat în curtea casei”, a anunțat, în noaptea de miercuri spre joi, Poliția Timiș.

 

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close