Antena 3 CNN Actualitate Cine este femeia elegantă care a stat alături de Klaus Iohannis la parada militară de 1 Decembrie

Cine este femeia elegantă care a stat alături de Klaus Iohannis la parada militară de 1 Decembrie

Mulți români care au urmărit parada de 1 Decembrie la televizor sau au asistat de pe margine la ea ca spectatori au observat că președintele Klaus Iohannis a stat în permanență în prezența unei femei extrem de elegante.

Cine este femeia elegantă care a stat alături de Klaus Iohannis la parada militară de 1 Decembrie
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    03 Dec 2021   •   21:02

Este vorba este Delia Dinu, șefa de protocol a Administrației Prezidențiale și care ia parte la toate evenimentele la care participă șeful statului. Delia Dinu a ajuns consilier în cadrul compartimentului de protocol al Administrației Prezidențiale în 2005, după ce a petrecut 12 ani în cadrul Serviciului de Protecție și Pază.

După trei ani mai târziu a fost numită șefă a Protocolului lui Traian Băsescu, iar ulterior a primit funcția de Consilier de Stat în cadrul aceluiași compartiment. În 2016, Delia Dinu a fost numită Consilier Prezidențial, în mandatul lui Klaus Iohannis, scrie Cancan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Parada militară din acest an, deschisă de o femeie subofițer

Parada Națională a fost deschisă, anul acesta, de o femeie subofițer. Melania a venit special de la o unitate militară din Craiova pentru această paradă.

Tânăra a participat pentru prima dată la parada de 1 Decembrie, iar pentru ca totul să iasă ca la carte, s-a pregătit cu mult timp înainte. Aceasta a povestit la Antena 3 care sunt atribuțiile ei în cadrul Armatei.

”Fiind pe comunicații, avem stații radio, dar nu putem da mai multe detalii pentru că este un secret de serviciu. În general treabă mai ușoară, nu chiar cum sunt alte arme.

Câteodată întâmpinăm dificultăți, e muncă de bărbat de multe ori. Dar ne descurcăm. Învățăm să facem față”, a spus Melania.

Tânăra subofițer spune că armata este o ”moștenire de familie”.

”Frații mei erau și ei cadre militare, asta m-a motivat cel mai mult. Am vrut să îi urmez și eu. Dragostea de armată a fost insuflată cumva”, a mai spus ea.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close