Antena 3 CNN Actualitate O femeie care nu se putea deplasa a fost salvată de pompieri în ultima clipă dintr-un incendiu la Vatra Dornei

O femeie care nu se putea deplasa a fost salvată de pompieri în ultima clipă dintr-un incendiu la Vatra Dornei

Incendiul a izbucnit marţi seara, la o casă din Vatra Dornei. Pompierii militari au reuşit să salveze din incendiu o femeie cu probleme locomotorii, care nu se putea deplasa singură.

O femeie care nu se putea deplasa a fost salvată de pompieri în ultima clipă dintr-un incendiu la Vatra Dornei
Sursa foto: obiectivdesuceava.ro
de Claudia Popovici    |    24 Noi 2020   •   23:15

Marti seara, in jurul orei 19, a fost semnalat un incendiu la o casa de locuit in Vatra Dornei. Au ars acoperișul și tavanul unei case P+1, iar restul construcției, din lemn, s-a degradat.

Flăcările au ars acoperișul și tavanul casei de lemn, dar pagube sunt și în alte părți ale imobilului. De asemenea, în timpul incendiului s-a degradat fațada unei case din vecinătate. Alte două locuințe, tot din lemn, din imediata apropiere, au fost salvate.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere și o ambulanță.

Pompierii militari au scos din imobilul cuprins de flăcări o femeie cu probleme locomotorii, care nu se putea deplasa singură.

Echipajul SMURD, i-a acordat femeii ingrijirile medicale necesare. Ea a a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost  localizat și pompierii mai intervin pentru lichidarea ultimelor focare și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate. La fața locului sunt trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, notează obiectivdesuceava.ro.

 

×
Subiecte în articol: incendiu Vatra Dornei
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close