Antena 3 CNN Actualitate Femeie cu 17 copii bătută constant de bărbatul alcoolic. Mama, umilită de polițiști la ultima plângere

Femeie cu 17 copii bătută constant de bărbatul alcoolic. Mama, umilită de polițiști la ultima plângere

O femeie care a născut 17 copii, din care 7 sunt minori, trăiește clipe de groază în aceeași casă din Breaza cu soțul de care a divorțat. Mama și copiii n-au unde să stea motiv pentru care au rămas în aceeași casă cu bărbatul violent. 

Femeie cu 17 copii bătută constant de bărbatul alcoolic. Mama, umilită de polițiști la ultima plângere
de Gabriel Dano    |    23 Feb 2021   •   13:43

Bărbatul este alcoolic, agresiv verbal și fizic și o amenință pe femeie cu moartea. Tatăl a avut ordin de restricție pentru rele tratamente aplicate minorilor.  Omul bea tot timpul și devine agresiv. Bărbatul ocupă singur 3 din cele 5 camere, iar fosta soție și copiii stau în două. Când se îmbată, tatăl oprește curentul în cele două camere în care sunt copiii săi.

“Le oprește curentul, iar el stă și se uită la televizor. Odată le-a bătut ușa în cuie. Tot timpul le spune să plece și îi amenință că-i omoară. Le-a aruncat și toate lucrurile în curte, la un moment dat“.

Femeia a încercat să obțină un nou ordin de restricție, însă solicitarea a fost refuzată în primă instanță.

Polițiștii au ajuns la concluzia că nu există risc iminent pentru mamă și copii

Ultima plângere făcută de femeie la Poliția Breaza a fost joia trecută, când bărbatul s-a comportat din nou agresiv.

Femeia susține că polițistul de serviciu i-a răspuns urât și că nu a înregistrat oficial plângerea. Potrivit IPJ Prahova, plângerea a fost înregistrată, iar în baza acesteia au fost efectuate verificări. Polițiștii au ajuns la concluzia că nu există risc iminent pentru mamă și copii.

“La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliție orașului Breaza au fost sesizați în mod direct, de către o femeie, prin plangere penală scrisă, cu privire la aspecte petrecute în zilele de 15 și 17 februarie a.c., când ar fi fost amenințată și agresată verbal de către fostul soț, în prezența copiilor lor. Verificările au evidențiat faptul că nu există risc iminent asupra vieții și integrității, persoanei în cauză fiindu-i adus la cunoștință că poate solicita un ordin de protecție. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, fiind extins și pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie. Starea conflictuală este în atenția polițiștilor”, a transmis IPJ Prahova.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close