Antena 3 CNN Actualitate Fenechiu, în primul interviu după condamnare: S-a dorit o finalizare rapidă a problemei! Vreau să fiu tratat ca un om simplu şi judecat corect

Fenechiu, în primul interviu după condamnare: S-a dorit o finalizare rapidă a problemei! Vreau să fiu tratat ca un om simplu şi judecat corect

de S.T.    |    16 Iul 2013   •   22:00

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat marţi, la Antena 3, că "se vede de la o poştă că Traian Băsescu" are ceva cu el.

"Nu am dreptul, mai ales că suntem într-un proces în derulare, şi nici nu o să acuz nicio clipă judecătorii din complet şi nici alţii de faptul că asupra lor s-au făcut presiuni. Sunt convins că s-a dorit o finalizare rapidă a problemei şi ăsta este interesul României. Astăzi nu mai sunt ministru, deci nu mai pot exercita presiuni de care vorbeşte domnul Băsescu. Văd că spune de fiecare dată că nu are nimic cu mine, dar se vede de la o poştă", a spus Fenechiu, marţi, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Ministrul Fenechiu, 5 ani cu executare: Nu mă aşteptam să fiu condamnat

"Acum va mai fi un proces. Va fi recursul. Nu doresc decât să fiu tratat ca un om simplu, să am dreptul de a mă apăra şi să fiu judecat corect", a mai spus ministrul demisionar.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea" 

×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu
Parteneri
Cât costă drobul de miel gătit de chef Cătălin Scărlătescu. Plus reţeta!
x close