Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de 4 ani cu convulsii la grădiniță după ce ar fi mâncat săpun

Fetiță de 4 ani cu convulsii la grădiniță după ce ar fi mâncat săpun

O fetiţă de 4 ani de la o grădiniţă din Capitală a fost transportată la spital, după ce ar fi suferit convulsii. Un echipaj Smurd a ajuns acolo după un apel la 112.

Fetiță de 4 ani cu convulsii la grădiniță după ce ar fi mâncat săpun
de Andreea Cigolea    |    04 Mar 2021   •   11:02

Copila era la Grădinița 46 din Capitală. Părinții susțin că fetița ar fi mâncat săpun. Directorul grădiniței susține că fata făcea trenuletul cu mai mulți copii, apoi a văzut-o întinsă pe jos, s-a dus la ea si a văzut că îi era rău. Atunci a chemat polișia și ambulanța, informează surse Antena3.

Ea a fost transportată de urgență la spital, fiind inconștientă. Fetița a făcut o criză de tip convulsie, susțin surse medicale. Cei de la grădinița din sectorul 1 au sunat de urgență la 112, o ambulanță a ajuns la fața locului, iar medicii au stabilizat-o. Copila a ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu din București pentru mai multe investigații. 

Medicii spun că starea micuței este stabilă, are febră momentan, dar este în afara oricărui pericol, starea ei fiind stabilî. Ea a ajuns la spital cu o convulsive în context febril, avea 39, 7. Momentan medicii nu i-au pus diagnostic, este în evaluare și urmează să se stabilească dacă se internează sau nu.

 

×
Subiecte în articol: gradinita
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close