Antena 3 CNN Actualitate Fetiţă de 14 ani, internată în stare gravă după ce a căzut dintr-un copac şi s-a lovit cu capul de bordură (VIDEO)

Fetiţă de 14 ani, internată în stare gravă după ce a căzut dintr-un copac şi s-a lovit cu capul de bordură (VIDEO)

Fetiţă de 14 ani, internată  în stare gravă după ce a căzut dintr-un copac şi s-a lovit cu capul de bordură (VIDEO)
09 Iul 2010   •   19:46

O fetiţă orfană de 14 ani din Caraş-Severin se luptă pentru viaţa ei într-un spital din Timişoara. Aflată în tabără, împreună cu alţi copii de la centrul de plasament "Speranţa", fetiţa a căzut dintr-un copac şi s-a lovit cu capul de o bordură. De două ori a fost readusă la viaţă de medici, dar acum e în stare foarte gravă şi se pare că mai mult de atât nu se poate face.


Denisa este numele fetiţei. De la cinci ani, după ce părinţii au abandonat-o, doar numele îi mai rămăsese. Numele şi viaţa. Acum are 14 ani şi viaţa ei este la un pas de a se sfârşi. Totul din cauza unui accident stupid.


Joi seară, Denisa, împreună cu alţi doi copii, s-au ridicat de la masă înaintea tuturor. Văzuseră un cireş în curtea pensiunii unde erau cazaţi şi voiau să se urce în el. Lipsa celor trei a fost observată imediat, iar educatoarele au ieşit să îi caute.


A căzut de la o înălţime de 12 metri, cu capul pe o bordură. Educatoarele au chemat imediat o Salvare. A fost chemat şi medicul din comună, care a îngrijit-o. Ca să nu mai piardă timp, bărbatul a plecat cu ea în întâmpinarea ambulanţei. Echipajul sosit la intervenţie a găsit-o mai mult moartă decât vie.


A fost dusă la spital în Reşiţa. Mai mult decât să o stabilizeze, medicii de aici nu au avut ce face.


Ajunsă la Spitalul din Timişoara, fetiţa a intrat din nou în stop cardiorespirator. A fost resuscitată, apoi internată la secţia de Terapie Intensivă. De atunci, starea ei s-a înrăutăţit. Astăzi la prânz, fata a intrat în moarte cerebrală.


De atunci, starea ei este neschimbată. Atât Protecţia Copilului cât şi Poliţia anchetează acum cazul.




Foto: VideoNews


Observator

×
Subiecte în articol: cap spital fetita
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close