Antena 3 CNN Actualitate O fetiță de doar patru luni a fost găsită moartă, lângă părinți, în pat, în Iași

O fetiță de doar patru luni a fost găsită moartă, lângă părinți, în pat, în Iași

O fetiță de doar 4 luni a fost găsită moartă în casă, în localitatea Șipote, din județul Iași. Tatăl micuței a sunat la numărul de urgență 112, însă cauza decesului nu este clară.

O fetiță de doar patru luni a fost găsită moartă, lângă părinți, în pat, în Iași
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    Paula Solomon    |    23 Sep 2021   •   12:31

Tatăl fetiței din localitatea Șipote, județul Iași, a fost cel care a sunat ieri dimineață, la ora 07:00, la 112, și le-a spus polițiștilor că fiica sa, în vârstă de doar 4 luni, nu mai respiră. Aceasta a fost găsită fără suflare, lângă părinți, în pat. 

Din primele informații, fetița ar fi putut fi sufocată pe timpul nopții, de unul dintre părinți, scrie bzi.ro

Familia a mai fost în atenția Protecției Copilului din Iași în anul 2019, însă doar din cauza faptului că trăiau în sărăcie, iar situația s-a remediat între timp. 

Părinții trăiesc într-o relație de concubinaj și mai au patru copii, între care trei băieți și o fată. 

De data aceasta însă este vorba despre o tragedie, iar oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Trupul neînsuflețit a fost preluat și transportat la IML și urmează să se facă necropsie pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

La data de 22 Septembrie, în jurul orei 07.00, polițiștii au fost sesizați prin Apel Unic de Urgență 112, de către un bărbat despre faptul că fiica sa, în vârstă de 4 luni nu mai respiră.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului bebelușului.

De asemenea, au fost informați reprezentanții DGASPC Iași cu privire la acest caz”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close