Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa ucisă de panoul publicitar. Imagini şocante din interiorul băncii unde a avut loc tragedia

Fetiţa ucisă de panoul publicitar. Imagini şocante din interiorul băncii unde a avut loc tragedia

Fetiţa ucisă de panoul publicitar. Imagini şocante din interiorul băncii unde a avut loc tragedia
06 Iul 2009   •   20:56

Camerele de supraveghere au surprins tragedia de sâmbătă de la o bancă din Oradea. Cu câteva secunde înainte de accident, fetiţa de trei ani poate fi văzută cum a încercat să ia un pliant din panoul care s-a prăbuşit peste ea. Imaginile de mai jos sunt şocante.

Trei fetiţe se joacă. Două dintre ele îşi aşteaptă mama, care stă cu un ochi la ele, cu un ochi la ghişeu. Într-o bancă, nimic nu pare să le ameninţe viaţa copilelor. Şi totuşi...

Mama se prăbuşeşte lângă fetiţă şi o strânge în braţe. Copila de 3 ani este aproape moartă. Sora ei mai mare a încremenit de spaimă lângă ea.

Imaginile de pe camera de supraveghere aduc la lumină două amănunte şocante. Panoul s-a prăbuşit foarte uşor. A fost nevoie de o simplă atingere a unui copil de trei ani pentru ca mobilierul să cadă. Asta, deşi reprezentanţii băncii au sugerat că fetiţele au bruscat panoul.

?Au fost puţin mai gălăgioase, jucăuşe, au abordat de câteva ori panourile de flyere. Exact în spatele mamei, fetiţa, supărată că nu accesează cu uşurinţă flyerele, pur şi simplu... A tras panoul publicitar înspre ea, acesta s-a prăbuşit peste fetiţă integral?, a declarat Lucia Pojoacă, director executiv al băncii unde a avut loc tragedia.

?Criminalii ăia n-au avut bani să cumpere două dibluri şi hol-şuruburi să prindă panoul ăla publicitar?, a spus bunicul fetiţei decedate.

Lipsă de bani? Greu de crezut. Lipsă de interes? Foarte probabil. O indiferenţă a unor muncitori care a ucis o fetiţă şi era să o omoare şi pe sora ei. Tragedia ar fi fost dublă. Pe imagini se vede cum sora de patru ani a copilei ucise, reuşeşte, în ultima clipă, să se ferească de panou.

Pe imagini nu apare însă reacţia angajaţilor băncii. După ce fetiţa a fost luată de ambulanţă, au şters sângele cu un mop. Şi asta până la venirea anchetatorilor. Părinţii se pregătesc acum de o înmormântare, fără măcar să ştie cine este de vină pentru moartea copilei lor.



Observator

×
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close