Antena 3 CNN Actualitate Fierbere mare la sediul unui partid. Ce alianță se negociază chiar acum

Fierbere mare la sediul unui partid. Ce alianță se negociază chiar acum

Sunt emoții mare la sediile tuturor partidelor importante, însă în aceste momente se negociază o alianță-șoc.

Fierbere mare la sediul unui partid. Ce alianță se negociază chiar acum
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    06 Dec 2020   •   20:01

"Noi mergem la partidul unde este fierberea cea mai mare. Deși visează, speră că vor ieși câștigători cu un avans de câteva procente, pentru că cei pe care i-ar vrea parteneri nu vor face scorul pe care îl vor ei, se văd nevoiți să facă negocieri cu un guvern cu forța. Și asta îi sperie foarte tare", a spus Andreea Dumitrache, la Ediție specială.

"Pentru că emoțiile sunt deopotrivă pentru scorul pe care îl obții tu și pentru scorul pe care îl obții tu și pentru scorul pe care îl obțin alții, pentru că e o polarizare pe de o parte suficient de mare, pe de altă parte este o divizare a rezultatului votului care deschide calea unei combinatorici nesfârșite", a spus, la rândul său, Adrian Ursu.

Alegeri parlamentare 2020. Aproape 5,5 milioane de români au votat până la ora 19.00. Prezenţa la vot, aproximativ 30%

Alegeri parlamentare 2020. Aproximativ 19 milioane de români sunt aşteptaţi, astăzi, la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul României în următorii patru ani. Antena 3 te ţine informat minut cu minut despre ce se întâmplă în secţiile de votare, dar şi în culisele partidelor, iar la ora 21.00 doar de la noi află întreaga ţară primele rezultate ale alegerilor.

Tot la Antena 3 poţi câştiga o maşină de parlamentar: Dacia Duster. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicaţia Sinteza Zilei, să urmăreşti Antena 3, să afli indiciile oferite oră de oră şi să răspunzi la întrebări.

La finalul zilei, telespectatorul care a răspuns corect la toate cele zece întrebări adresate pe parcursul întregii zile poate câştiga un autoturism Dacia Duster. Mai multe amănunte despre concurs:

În ziua votului, te uiţi la Antena 3, descarci aplicaţia Sinteza Zilei şi câştigi Dacia Duster

Tot la Antena 3, la ora 21.00, va fi prezentat singurul exit poll din România. Află primul rezultatele. Toate partidele, toate televiziunile sunt cu ochii pe Antena 3. În exclusivitate, singurul exit poll, singura sursă.
Alegeri parlamentare 2020. Informaţii actualizate minut cu minut

Prezenţa la vot la ora 19.35 este de 30,57 %, astfel că 5.561.281 de români şi-au exercitat dreptul până la această oră.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close