Antena 3 CNN Actualitate Fiica criminalului de la Onești mărturisește plângând că ar purta microfon doar să își poată vedea tatăl

Fiica criminalului de la Onești mărturisește plângând că ar purta microfon doar să își poată vedea tatăl

Fiica lui Gheorghe Moroșan, autorul dublei crime de la Onești, a stat de vorba cu reporterul Antena 3 și a mărturisit, plângâd, că nu este lăsată să își vadă părinții și că ar acceptă să poarte tehnică de înregistrare numai că să poată să își vadă tatăl.

Fiica criminalului de la Onești mărturisește plângând că ar purta microfon doar să își poată vedea tatăl
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2021   •   21:38

În ediția de luni seară a emisiunii Sinteză Zilei, Mihai Gâdea a difuzat interviul acordat de fiica lui Gheorghe Moroșan unui reporter Antena 3. Tânăra spune că nu înțelege cum s-a ajuns la această tragedie și de ce autoritățile nu au intervenit cu mult înainte de sângerosul episod în urmă căruia doi muncitori și-au pierdut viața.

"Nu mi se permite absolut deloc să iau legătură cu el. Am vorbit la spital, în momentul în care mă prezint și spun cine sunt, mi se închide telefonul. Și dacă încerc nenumărate telefoane mi se dă ocupat.

Domnul Procuror Neagu de la Parchetul Onești mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara.

De ce nu mă lasă să pot întra eu în contact cu el?" se întreabă în mod constant tânăra.

Fiica lui Gheorghe Moroșan spune că ar acepta să poarte echipament de înregistrare numai să își poată vedea tatăl

"DA! Doar că să îmi văd tatăl. DA!

Nu știu cum se poate proceda. 

De ce s-a ajuns la dezastrul asta? De ce autoritățile nu au luat măsuri când trebuia, când s-au depus plângeri peste plângeri. De ce nu l-a luat nimeni în seamă?

Și-a strigat disperarea într-un mod continuu și nimeni nu l-a băgat în seamă."a povestit plângând fiica criminalului.

Fiica lui Gheorghe Moroșan, la Sinteza zilei: "Am sunat la Poliție la Bacău și la București, să aplanez situația. Mi-au închis telefonul!"

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești care a luat ostatici și a ucis doi muncitori, spune că a încerat să contacteze autoritățile în timp ce criza era în derulare.

"Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație.

Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap. Am sunat chiar și la presă. 'Nu avem mașină să ne deplasam în teren' mi-au spus de la Bacau.

Am încercat să vorbeasc cu el (cu tatăl ei, n.r.) Mi-a spus în telefon: 'Îmi doresc să îmi aducă acea hârtie!' (referitoare la posesia apartamentului, n.r.)

Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți? 

'Dom'le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom'le, vă aducem niște bani. Bani falși!'

Chiar nu există în Poliția Română?", a spus fiica lui Gheorghe Moroșan la Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close