Antena 3 CNN Actualitate Fiica fotbalistului Rotariu ar fi maltratat un copil la grădiniță

Fiica fotbalistului Rotariu ar fi maltratat un copil la grădiniță

Fiica fotbalistului Rotariu ar fi maltratat un copil la grădiniță
Sursa foto: foto- captura Antena 3
29 Iun 2018   •   09:40

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu este acuzată că a agresat un copil de numai doi ani. Tânăra, îngrijitoare la grădiniţa familiei, a fost reţinută de poliţişti, după ce părinţii copilului au depus o plangere. Iosif Rotariu spune că fiica lui a avut o criză de glicemie şi ar fi fost un gest necontrolat.

„L-a luat de umeri, de mâini şi a dat cu el de marginea pătuţului, a dat cu el de vreo două ori. După această trântire, copilul meu a picat în faţă cu piciorul într-o poziţie anormală, după ce a picat şi l-a văzut că plânge, mi l-a luat şi mi l-a tras”, a povestit mama copilului. 

Asta susţine mama copilului de doi ani că s-a întâmplat cu băiatul ei. Ar fi văzut scenele pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Le-ar fi cerut după ce şi-a găsit copilul plângând.

Grădiniţa privată a familiei Rotariu este deschisă chiar în casa fostului fotbalist. Fiica lui, Romina Rotariu, este îngrijitoarea care l-ar fi agresat pe copil, spun părinţii.

Romina Rotariu ar fi avut o criză de glicemie şi nu ar fi fost conştientă de ceea ce făcea, susţine tatăl ei, Iosif Rotariu.

A fost întocmit un dosar penal suba spectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi purtare abuzivă, femeia de 33 de ania fost reţinută pentru 24 de ore

Romina Rotariu este cercetată sub control judiciar. Băieţelul de doi ani are fractură de femur şi va avea piciorul imobilizat timp de două luni.

×
Subiecte în articol: gradinita copil
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close