Antena 3 CNN Actualitate Imaginile necenzurate din noaptea în care Eduard Giosu a murit. Filmul integral al intervenției, despre care nimeni nu știa că există

Imaginile necenzurate din noaptea în care Eduard Giosu a murit. Filmul integral al intervenției, despre care nimeni nu știa că există

Reporterii Antena 3 CNN au obținut imaginile în care Eduard Giosu este bătut de polițiștii Secției 17 din București. Sunt exact acele imagini care lipseau după ce agenta de poliție și-a oprit camera video de corp în timpul intervenției. Tatăl lui Eduard susține că acele lovituri i-au provocat moartea fiului său. Va avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2023   •   07:43

Două minute și jumătate lipsesc din filmarea cheie cu intervenția poliției, în cazul lui Eduard Giosu, după ce agenta care purta camera de corp a oprit înregistrarea. Asta l-a făcut pe tatăl tânărului să creadă că fiul său a fost bătut cu brutalitate iar pe șefii polițiștilor să înceapă investigația. Însă fix aceste imagini care lipsesc au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. 

În imagini se poate vedea cum Eduard este alergat de primii agenți care au ajuns la fața locului. La scurt timp apare și al doilea echipaj. Apoi bodycam-ul este pornit și înregistrează momentul încătușării tânărului.

Citește și: Imagini şocante de la Poliţie: Momentul în care Eduard Giosu se aruncă pe asfalt

La un minut după ce i s-au pus cătușele bărbatului care era agitat, după cum scrie în raportul oficial, un polițist a chemat ambulanța. Tânărul era plin de sânge. Polițistul repeta obsesiv că și-a făcut rău singur și niciunul dintre cei cinci agenți nu a încercat să îi dea primul ajutor. 

La ora 3:33 este alertat primul echipaj medical. SMURD-ul pleacă la fața locului două minute mai târziu, la ora 3:35 și ajunge la tânărul încătușat la ora 3:37. Către spital, echipajul pleacă la 4:02 și ajunge la 4:08. Fișa de spitalizare a tânărului este înregistrată la ora 4:18 iar primul consult are loc după aproape o oră, la 5:15. 

După opt zile de comă Eduard Giosu s-a stins pe patul de spital. 

×
Subiecte în articol: Eduard Giosu
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close