Antena 3 CNN Actualitate Final fericit în povestea „judecătoarei cu pantofi albaştri“ de la Judecătoria Blaj

Final fericit în povestea „judecătoarei cu pantofi albaştri“ de la Judecătoria Blaj

Final fericit în povestea „judecătoarei cu pantofi albaştri“ de la Judecătoria Blaj
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Feb 2017   •   17:50

Instanţele din Alba au soluţionat definitiv cazul copilului prezentat în emoţionanta poveste a „judecătoarei cu pantofi albaştri“ de către avocatul Mădălina Scutelnicu. Finalul este unul fericit. Tribunalul Alba a decis, în 23 februarie 2017, că minorul va putea fi vizitat de către mama acestuia. 

Tribunalul Alba a respins joi apelul formulat de tatăl copilului şi a menţinut decizia anterioară a Judecătoriei Blaj. Potrivit hotărârii definitive, mama minorului poate să aibă legături personale cu el, lucru interzis de către tatăl acestuia până la momentul primei decizii în acest proces, scrie adevarul.ro.

Cazul a devenit celebru în 2016 după ce avocatul care o reprezenta pe mama minorului, Mădălina Scutelnicu, a relatat modul în care judecătorul Camelia Folea de la Judecătoria Blaj a analizat cazul. Aceasta a dezvăluit faţa umană a Justiţiei, respectiv maniera în care magistratul a ales să soluţioneze un dosar extrem de sensibil, un conflict între doi părinţi, în care prins la mijloc era un baieţel de 8 ani.

”Le știu numele pentru că așa mi se pare firesc, cobor de la locul meu pentru că nu suntem lipiți acolo”

Judecătoarea Camelia Folea a vorbit despre acest caz într-o ediție de anul trecut a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3. Ea a subliniat că nu a fost pentru prima dată când recurge la astfel de metode pentru a se apropia de un copil aflat în instanța ei.

”E o situație frecventă, le știu întotdeauna numele pentru că așa mi se pare firesc, îi duc întotdeauna de mână pentru că așa mi se pare bine, cobor de la locul meu, că nu suntem lipiți acolo și am întotdeauna dulciuri pentru ei”, a spus judecătoarea Folea.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close