Antena 3 CNN Actualitate Firea, provocare pentru contracandidații săi: Vor susține programul meu? Unii din ei au spus că e o pomană şi vor face totul să-l desfiinţeze!

Firea, provocare pentru contracandidații săi: Vor susține programul meu? Unii din ei au spus că e o pomană şi vor face totul să-l desfiinţeze!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a lansat o provocare contracandidaților săi şi îi întreabă, pe o reţea de socializare, dacă ei vor mai susţine proiectul FIV, iniţiat de ei, în cazul în care vor fi într-o funcţie de conducere.

Firea, provocare pentru contracandidații săi: Vor susține programul meu? Unii din ei au spus că e o pomană şi vor face totul să-l desfiinţeze!
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    04 Sep 2020   •   15:45

Prin programul amintit, cuplurilor infertile li se decontează tratamentul FIV în valoare de 3000 de euro, iar în ultimii doi ani, prin acest program s-au născut aproape 500 de copii în București, mai spune Firea.

Firea, provocare pentru contracandidaţii ei

"Provocare pentru candidaţii la postul de primar general al Capitalei care, în lipsă de soluţii şi competenţe, se ţin de glume puerile. Eu întreb serios: dacă vor ajunge într-o poziţie de decizie - primar, viceprimar sau consilier general - vor susţine programul iniţiat de mine, prin care li se decontează cuplurilor infertile tratamentul FIV în valoare de 3.000 de euro?

Program cu sprijinul căruia s-au născut, în doi ani, aproape 500 de copii în Bucuresti şi sunt în evoluţie peste 100 de sarcini?

Gabriela Firea: unii au spus că acest program e o pomană şi vor face tot să-l desfiinţeze

Întreb, pentru că unii dintre ei au afirmat că acest program reprezintă o pomană şi că vor face totul să-l desfiinţeze!

Cred că bucureştenii trebuie să afle cum gândesc cu adevarăt toţi candidaţii la alegerile locale şi ce planuri concrete au", a scris primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close