Antena 3 CNN Actualitate Firma de salubrizare Rosal face mai multă mizerie decât curăţenie

Firma de salubrizare Rosal face mai multă mizerie decât curăţenie

Firma de salubrizare Rosal face mai multă mizerie decât curăţenie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    26 Apr 2012   •   20:01

Firma de salubrizare care operează în sectorul 3 din Capitală, Rosal Grup SRL, deţinută de deputatul PDL-ist Silviu Prigoană, mai mult face mizerie decât curăţenie. Cel puţin aşa susţin bucureştenii care locuiesc pe strada unde este sediul firmei.

Localnicii îi acuză pe muncitorii de la salubrizare că depozitează ilegal deşeuri în zonă şi fac multă gălăgie.

Scandalul dintre bucureştenii care locuiesc pe Şoseaua Dudeşti Pantelimon şi firma ROSAL are o istorie de peste 2 ani.

Zeci de cereri, petiţii şi solicitări au rămas fără răspuns. Cu o lună în urmă, curtea firmei arăta ca o groapă de gunoi, la câţiva metri de locuinţele oamenilor.

Curtea ROSAL este garaj pentru maşini şi utilaje grele în mijlocul unei zone rezidenţiale, iar motoarele de mare putere stau pornite tot timpul. Mai mult, apa menajeră cu care se spală străzile este uneori deversată în curte, iar noroiul este plimbat de maşini pe toată strada. 

În timpul iernii, munţi de sare şi nisip au ocupat curtea ROSAL, iar resturile încă stau depozitate. În singurul răspuns dat Primăriei Sectorului 3 pe 28 martie, ROSAL se face că nu vede nici sarea, nici maşinile.

Din 2004, de când Liviu Negoiţă a devenit primar în sectorul 3, a intrat în buzunarul lui Silviu Prigoană aproape jumătate de miliard de lei.

Firma Rosal are o cifră de afaceri estimată la 130 de milioane de lei pe an, iar mai mult de jumătate din bani vin de la primăria condusă de Liviu Negoiţă.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close