Antena 3 CNN Actualitate Firmele de transport care duc protestatarii către Bucureşti, ameninţate că îşi vor pierde licenţa

Firmele de transport care duc protestatarii către Bucureşti, ameninţate că îşi vor pierde licenţa

Firmele de transport care duc protestatarii către Bucureşti, ameninţate că îşi vor pierde licenţa
de O.P.    |    19 Ian 2012   •   05:53
Firmele private de transport persoane din Vaslui au fost ameninţate că-şi pot pierde licenţa dacă vor duce participanţi la mitingul de la Bucureşti - susţine conducerea locală a Partidului Conservator care nu a găsit niciun operator local de transport dispus să facă deplasarea spre Capitală.

De altfel, în toată ţara au fost controlate autocarele şi microbuzele de transport pasageri. Pe de altă parte, ministrul de interne, susţine că nu s-au făcut nicăieri filtre suplimentare.


La iesirea din Piatra Neamţ, fiecare şofer de microbuz a fost controlat de agenţii rutieri.

Oamenii legii şi-au notat numărul de pasageri şi direcţia de deplasare al fiecărui microbuz, dar susţin că e vorba de un control de rutină. O susţine chiar şi ministrul de Interne.

La Vaslui, membrii partidului Conservator au contactat mai multe firme de transport care au refuzat să facă orice cursă spre Bucureşti pe motiv că au fost ameninţaţi că-şi pierd licenţa, fără să precizeze însă de unde au venit ameninţările.

Chiar dacă nu au găsit firme care să le asigure transportul cu autobuzul la Bucureşti, peste 100 de conservatorii vasluieni sunt hotărâţi să ajungă la miting fie cu trenul fie cu maşinile personale.

 





×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close