Antena 3 CNN Actualitate Fiul de 23 de ani al unui delegat român a murit într-un tragic accident. Părinţii, martori la cumplita scenă

Fiul de 23 de ani al unui delegat român a murit într-un tragic accident. Părinţii, martori la cumplita scenă

Fiul de 23 de ani al unui delegat român a murit într-un tragic accident. Părinţii, martori la cumplita scenă
de O.P.    |    15 Iul 2013   •   05:44

Fiul cel mare al şefului Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena a murit în urma unui accident produs pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu. Tânărul de 23 de ani era în maşină împreună părinţii şi fratele său, când un alt autoturism a ajuns pe contrasens şi i-a lovit în plin.

Tânărul de 23 de ani a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu. A fost operat, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, băiatul a murit.

Cristian Istrate conducea regulamentar maşina în care se mai aflau soţia şi cei doi fii ai săi. Delegatul român n-a mai avut timp să evite impactul violent, când un autoturismul scăpat de sub control i-a apărut în cale.

Şeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena a rămas internat la spital, împreună cu soţia şi celălalt fiu al său.

Femeia vinovată pentru producerea accidentului a scăpat cu răni uşoare. Ea s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close