Antena 3 Actualitate Fiul fostului ministru Plăcintă, acuzat de tentativă de omor în urma unui incident din Capitală

Fiul fostului ministru Plăcintă, acuzat de tentativă de omor în urma unui incident din Capitală

de Antena3.ro    |    07 Dec 2010   •   13:13
Fiul fostului ministru Plăcintă, acuzat de tentativă de omor în urma unui incident din Capitală
Sursa foto: Foto: Antena 3

Fiul fostului ministru Sorina Plăcintă a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de către procurorii bucureşteni. Andrei Răzvan Plăcintă este acuzat de tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri, în urma unui incident petrecut luni seara în Capitală, informează Mediafax.
 
Acesta a fost audiat de procurori în dosarul privind implicarea sa într-un accident, după ce s-a certat cu iubita sa, în plină stradă, conflict ce a degenerat.  Tânărul a dat, iniţial, o scurtă declaraţie la spital, unde a ajuns după conflict, însă susţinerile sale au fost infirmate de martorii scandalului.

 

 
Răzvan Plăcintă s-a certat cu iubita lui, iar în ajutorul acesteia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând foc de avertisment cu o armă deţinută legal. În scandal, telefonul tinerei a dispărut, astfel că scandalagiul este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.

Incidentul s-a petrecut în zona intersecţiei Ştirbei Vodă cu Berzei, înspre Piaţa Matache. După ce a fost lovită de iubitul ei, tânăra a vrut să părăsească locul, urcându-se la volanul unui Volkswagen. Potrivit martorilor, Andrei Plăcintă a blocat-o însă cu maşina sa. Ulterior, i-a sărit pe maşină şi i-a spart luneta şi oglinda.

Mama tânărului, deputatul PDL Sorina Plăcintă a fost deja audiată în acest dosar în care este acuzat fiul său.

Andrei Plăcintă, acuzat de tentativă de omor


La un moment dat, doi trecători au încercat să intervină pentru a aplana conflictul. Unul dintre ei, susţin martorii, a fost călcat cu maşina de către scandalagiu, bărbatul rămânând blocat sub autoturism.

Speriat că va avea aceeaşi soartă, al doilea trecător care sărise în ajutorul tinerei a scos o armă cu aer comprimat şi a tras cu ea pentru a-l speria pe tânăr. Bărbatul deţine arma în mod legal. 

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii nu i-au mai găsit decât pe bărbatul călcat cu maşina şi pe iubita bătută măr. Bărbatul care a încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi a fost transportat la spital.

Andrei Plăcintă a fugit de la locul scandalului, între timp fiind apelată Poliţia Rutieră, care a apreciat că nu este de competenţa sa, astfel că au fost chemaţi poliţiştii judiciarişti.

Scandal cu împuşcături în Capitală


Andrei Plăcintă, în ipostaze homosexuale cu simboluri sataniste la gât

Andrei Plăcintă a mai ajuns în atenţia presei, după ce a postat mai multe poze controversate pe internet. La numai 20 de ani, fiul Sorinei Plăcintă ar putea ajunge după gratii, după ce a fost acuzat că a profanat monumente. Despre Andrei Răzvan Plăcintă se spune şi că este satanist şi homosexual. Iar Andrei Plăcintă n-a negat niciodată acuzaţiile. Din contră, le-a întărint, postând pe internet poze compromiţătoare.

Chiar în timp ce mama sa, Sorina Plăcintă, era ministru, băiatul a postat pe internet poze în care simula săruturi cu alţi bărbaţi. Fotografiile îl înfăţişează pe Andrei Plăcintă alături de doi tineri, în ipostaze care tind să demonstreze că are înclinaţii homosexuale. Sorina Plăcintă spunea la acea dată că este mândră de fiul ei, că este independent şi ca aşa l-a crescut.

O altă fotografie alimentează zvonurile privind apropierea sa de un cult religios acuzat de practici sataniste. Presa a scris anul trecut că fiul fostului ministru PDL a devenit, la vârsta de 18 ani, preot al "Primei Biserici Ateiste", un cult care neagă existenţa lui Dumnezeu şi este considerat de unii preoţi ca fiind similar celor sataniste. Membrii acestei grupări au drept scop să elibereze lumea de religie.

Medalionul pe care îl poartă la gât băiatul în una dintre fotografii este o pentagramă, cel mai cunoscut simbol al satanismului.

De altfel, Plăcintă junior nu şi-a ascuns niciodată orientarea religioasă. Iar ca să demonstreze acest lucru a postat pe Internet poze în care urina pe o troiţă maramureşeană. Lângă ea a lăsat şi un comentariu: "Asta fac eu cu Dumnezeu". Pentru fapta sa, fiul Sorinei Plăcintă riscă între 3 luni şi 3 ani de închisoare pentru profanarea unui monument.

Andrei Plăcintă, în ipostaze compromiţătoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close