Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Teo Peter: Justiţia SUA a transformat visul american într-un coşmar (VIDEO)

Fiul lui Teo Peter: Justiţia SUA a transformat visul american într-un coşmar (VIDEO)

Fiul lui Teo Peter: Justiţia SUA a transformat visul american într-un coşmar <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Apr 2008   •   18:55

"I-aş ura lui George W. Bush un "bine ai venit în România", pentru că eu şi familia mea au fost mereu susţinători ai Americii. Din păcate, justiţia din SUA a transformat visul american într-un coşmar", a declarat Teo Peter jr. imediat după ce preşedintele SUA a sosit la Bucureşti. Fiul cunoscutului artist Teo Peter consideră că în această perioadă autorităţile române ar putea discuta cu cele americane situaţia în care se află familia sa.

"FAMILIA MEA VREA DOAR DREPTATE":  

Teo Peter a murit într-un accident de circulaţie în data de 4 decembrie 2004. Taxiul în care se afla a fost lovit de maşina unui puşcaş marin american, angajat al ambasadei SUA la Bucureşti. Puşcaşul marin a părăsit imediat România, iar autorităţile din SUA nu l-au găsit vinovat pentru moartea lui Teo Peter. Familia lui Teo Peter a cerut în repetate rânduri să se facă dreptate în acest caz, dar acest lucru nu a fost posibil până acum. Familia a primit din partea americană mai multe oferte financiare, ultima, în valoare de 16.500 de dolari, dar a refuzat să primească bani. Ei cer doar ca cel vinovat pentru moartea lui Teo Peter să-şi primească pedeapsa cuvenită.

Teo Peter jr. a mai declarat marţi, ziua în care preşedintele SUA şi-a început vizita în România, că: familia sa vrea doar dreptate. "Vreau să am încredere în cei care ne sunt aliaţi. Dacă nu putem să rezolvăm un lucru mărunt cum ar fi moartea tatălui meu, cum am putea avea încredere că lucruri majore vor fi rezolvate?", a declarat fiul lui Teo Peter.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close