Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Teo Peter: Vom primi de la americani, probabil, o compensaţie morală

Fiul lui Teo Peter: Vom primi de la americani, probabil, o compensaţie morală

Fiul lui Teo Peter: Vom primi de la americani, probabil, o compensaţie morală
02 Apr 2008   •   14:17

La conferinţa de presă ţinută la vila Nufărul de la Neptun, preşedintele României, Traian Băsescu a adus în discuţie şi cazul cântăreţului Teo Peter, ucis de un puşcaş marin într-un accident de maşină violent. Liderul de la Casa Albă, George W. Bush, a precizat că va încerca să găsească o soluţie pentru această problemă. Ca reacţie, fiul lui Teo Peter, Claudiu, spune că gestul lui Traian Băsescu de a aduce acest caz în discuţie este un răspuns la revolta întregului popor, nu doar a familiei. ?Aş fi preferat să existe posibilitatea unui proces, dar acest lucru nu mai este posibil?, susţine Teo Peter Jr.

El a precizat că, cel mai probabil, compensaţia se va traduce într-o sumă de bani pe care o va primi familia. ?Nivelul ei va indica în mod real respectul pe care americanii îl au faţă de toţi românii?, a declarat Claudiu, refuzând să indice însă valoarea la care s-ar putea ridica. Ce este sigur, a subliniat el, este că banii vor fi investiţi în fundaţia lui Teo Peter.

Claudiu a revenit asupra faptului că aceste compensaţii morale au valoare de simbol. ?Nu noi am ales această cale, este singura soluţie pe care o avem?, a încheiat el.

Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Antena 3 cu o zi în urmă, Teo Peter jr. spunea că familia sa vrea doar dreptate. ?Vreau să am încredere în cei care ne sunt aliaţi. Dacă nu putem să rezolvăm un lucru mărunt cum ar fi moartea tatălui meu, cum am putea avea încredere că lucruri majore vor fi rezolvate??, declara fiul lui Teo Peter.

VEDEŢI AICI DECLARAŢIA LUI BĂSESCU:

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close